LA STRADA SCHARENDIJKE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1204 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Strada Scharendijke. Meer weten? Ontdek meer

14 jul 2024 om 20:33 Sneller als verwacht en alles erg lekker
12 jul 2024 om 23:16 Het eten was oké, maar voor de prijs waren er duidelijk aantrekkelijkere pizzeria’s dan deze.
11 jul 2024 om 21:10 Keurig op tijd ondanks de afstand! Vriendelijke bezorger. Smaakte heerlijk. Ik had ruim van te voren besteld.
11 jul 2024 om 21:04 Precies op tijd, aardige mijnheer die het afleverde
5 jul 2024 om 19:33 Bezorger mag wat rustiger rijden.. ik moest zelf de pizza's nog beleggen. Waar door dus de bodem ook klef was
4 jul 2024 om 20:39 Prima weer!
1 jul 2024 om 22:34 Goed en lekker gegeten zoals altijd .
1 jul 2024 om 22:25 Niet warm en bestelde knoflooksaus niet geleverd.
30 jun 2024 om 19:30 Te harde korst, helaas pizza’s ook niet warm geleverd en extra groentes op de pizza’s die we wel betaald hebben, zaten er niet op. Zouden niet opnieuw bestellen.
25 jun 2024 om 23:01 Op de camping geleverd. Vlak voor afleveren werden we gebeld. Heerlijke pizza's
24 jun 2024 om 12:36 Goede pizza, nog redelijk op temperatuur. Dat het eventjes duurde was eigenlijk geen probleem omdat we weten dat men uit een andere plaats komt.