LA STRADA SCHARENDIJKE

LA STRADA SCHARENDIJKE lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 591 beoordelingen
21 jun 2021 om 20:52 Beleg op pizza was naar 1 kant geschoven. Blijkbaar tijdens rijden gevallen. Smaak was redelijk
19 jun 2021 om 21:38 Karige belegging en smakeloos.
19 jun 2021 om 19:22 Satè erg droog. Zo jammer. Bestelden er best vaak maar laatste keren is de kwaliteit er op achteruit gegaan. Reageren ook niet op klachten.
18 jun 2021 om 21:04 Heerlijke pizza's en erg snel afgeleverd
15 jun 2021 om 11:50 Bezorging was goed. 10 minuutjes te laat, maar dit was nog te overzien. Zoals in andere reviews al staat zijn de pizza's inderdaad een beetje karig belegd. Maar al met al was de smaak goed.
14 jun 2021 om 11:57 Echt super! Ik zat met vrienden op het strand en ik had in de opmerkingen een aantal dingen gevraagd en alles was super netjes voor ons geregeld! Heel erg tevreden over de service en het lekkere eten!
13 jun 2021 om 22:05 1 pizza was,er niet bij.gebeld. na,1 uur kwam de pizza alsnog met een flesje lambrusco. Pizza waren smakelijk!
13 jun 2021 om 20:47 Om 18:06 heb ik 10 pizza's besteld. Het zou even duren zo ongeveer ander half uur max. Daarna hebben we gebeld en moesten ze er nog aan beginnen. Om 20:35 werden de pizza's bezorgd. Ik heb dit nog nooit mee gemaakt!
12 jun 2021 om 19:39 Super heeft goed gesmaakt en alles naar wens en bezorg service ook mooi en op tijd kan alleen maar zeggen super service
12 jun 2021 om 1:59 Was niet best. Bijv pizza shoarma zaten maar 5 stukjes shoarma op. En dat was het niveau van heel de bestelling en je betaald er wel voor!
5 jun 2021 om 22:06 Pasta without bread, pasta only half Portion, Pizza okay, delivery cooperation at Phone inaceptable: why should i do a walk, if delivery to door is possible? Why is the time estimation between 1h and 30mins after waiting 1h?why is one pasta Box Full and..
5 jun 2021 om 21:20 Aardige mijnheer